GYIK

Néhány plusz információ

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Kérdésed van? Engedd meg, hogy az itt összegyűjtött kérdésekre adott válaszokkal tájékoztassunk első körben. Ha nem találtad meg a kérdésedre a választ az alábbi felsorolásban, úgy tedd fel azt nekünk a lapon lentebb az űrlap kitöltésével. Munkatársunk rövidesen megválaszolja számodra. Köszönjük!

Első körben 10 GB tárhellyel fogsz rendelkezni. Amennyiben gyorsan haladsz az írással, és a képanyagok miatt ez gyorsabban betelne, mint az – esetleges – éves periódusod, akkor zökkenőmentesen tudunk további tárhelyet biztosítani.

Az elkészített weboldal / blog az átadástól számítva egy év garanciát kap tőlünk a helyes működésre. Ez a garancia éves előfizetési csomag esetén tartalmazza a WordPress-es template és a plugin csomagok frissítését és annak javítását, ha nem működik valami. Igen, gondozzuk, karbantartjuk, és mentjük a tartalmakat, hogy ha valami hiba folytán vissza kellene állítani egy előző verziót, azt könnyedén megtehessük.

Ehhez meg kell vizsgálnunk a weboldalad szerkezetét, és a futtató tárhely beállításait, jellemzőit. Az eredménytől függően természetesen van rá lehetőség, de ha ilyen terveid vannak, megrendelés előtt vedd fel kérjük velünk a kapcsolatot.

Mi a WordPress-t használjuk a szolgáltatásunkhoz és az áraink erre kalkuláltak. Természetesen szívesen segítünk Joomla oldalad megvalósításában is, azonban ehhez kérd egyedi ajánlatunkat. Köszönjük!

Mi egy nagyon jó és bőséges választékkal bíró nemzetközi szolgáltató által közvetített fejlesztők termékeit használjuk a WordPress oldalak megjelenésének kialakításához. Ez a csapat az Envato. Az oldalukon található összes olyan WordPress sablonból választhatsz magadnak egyet, amely az Elementor sablonkészítő motort használja, és amit az oldaladon szeretnél látni. Több 100 template közül választhatsz és mielőtt döntenél, mindegyiket meg is nézheted demo formájában működés közben ott. Ez nem jár plusz költséggel számodra, mert a mi szolgáltatási díjunk már tartalmazza. Csak kiválasztod a Neked legmegfelelőbb megjelenést, amit mi telepítjük és teljesen testre szabjuk az oldaladon (a sablon adta lehetőségeken belül maradva). Ha ezektől a sablonoktól eltérő vagy egyedi fejlesztésűt szeretnél, akkor jelezd felénk az űrlapunk kitöltésével, mert arra egyedi ajánlatot kell készítenünk.

Igen, a sablon által adott kereteken belül maximálisan. A keretekről pedig úgy gondolkozz, hogy amennyiben a kiválasztott sablon például nem reszponzív, akkor mi sem tesszük azzá. Vagy ha nem kezel jobb oldali oszlopokat, hanem csak teljesen kifutó területeket tud megjeleníteni, akkor mi sem programozzuk bele a plusz megjelenítési logikát. Ezért kérjük, hogy minden esetben figyelj arra, ha template-et választasz, hogy legalább az elrendezésben maximálisan kielégítse az igényeidet. A képeket már mi beszerkesztjük rá, a szövegeket megfelelően tördeljük az optimális olvashatóság és megjelenés érdekében, a fontkészleteket az általad kért formában telepítjük, és a menüstruktúrákat, ill. a weboldal kezelési folyamatait is Veled egyeztetve fogjuk kialakítani. Ha pedig olyat választanál, ami a föntiekkel ellentétes és ragaszkodsz hozzá, akkor is tudunk segíteni, de kérjük, megrendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden tartalmat az elfogadott SEO szempontok figyelembevételével töltünk fel. Ha később további SEO szolgáltatást rendelnél rá, az oldalaid belülről már optimalizálva várják ezt. 🙂

Természetesen bármilyen képet küldhetsz, amely megfelel az alábbi kritériumoknak:

 • 100%-ban a tiéd, te készítetted, vagy rendelkezel a maradéktalan felhasználási jogával.
 • Nem tartalmaz erőszakos, megbotránkoztató, rasszista, bántalmazó, félrevezető, veszélyes és illegális jeleneteket.
 • A képfájl méretben legalább eléri a minimum 72 DPI-t és a 640×480 felbontást. (ez a legalacsonyabb elfogadott méret, de ezt nagyítani nem tudjuk minőségromlás nélkül)

Mindig munkanapokat számolunk, amikor a feladatok elvégzéséről van szó. Így ennek függvényében a kapott blogbejegyzéseket munkanapokban számolt 72 órán belül közzé tesszük. Ez azt jelenti, hogy egy hétfőn reggel kapott anyag legkésőbb csütörtök reggelre felkerül kialakítva és megszerkesztve.

Ha Péntek reggel kapunk meg egy anyagot, akkor a 72 órába a hét végét nem számoljuk bele, így legkésőbb következő hét szerda reggel jelenik meg legkésőbb a bejegyzés.

Azonban nyugodj meg, ennél gyorsabban szoktuk megjelentetni, de ha fix időpontot szeretnél meghatározni a megjelenésre, akkor a fentiek figyelembevételével időben küldd be az új bejegyzésedet.

Amennyiben azonnali megjelenésre van szükség, úgy kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk az űrlapunkon.

Megrendelés után egy díjbekérőt küldünk, és a blog/hírmagazin indítására a startpisztoly a díj beérkezésekor dördül el.

Legkésőbb egy hónap múlva a teljes körű készrejelentés után az oldal megkezdheti tartalmaid közlését. Azonban ha céltudatosan, kész koncepcióval érkezel, könnyen lehet, hogy akár egy hét alatt elindulhat az oldalad. Ez azért is nagyon jó, mert pont 3 héttel több napon keresztül tudsz a szerződéses időszakon belül publikálni.

Mi nagyon fugnk igyekezni!

Igen! Az indulásodhoz nekünk is kell beruháznunk, és mivel talán először kerülünk üzleti kapcsolatba, mindkettőnk érdeke a kölcsönös bizalom megteremtése. Ez részedről a munkadíj átutalása, a részünkről pedig a pénzvisszafizetési garancia.

Természetesen! Ha esetleg nem vagy elégedett a munkánkkal, mind az éves, mind pedig a havi díjfizetés választásánál 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. Ez a havi díjfizetés választása esetén minden hónapban újra indul.

Mivel nem vagyunk domain regisztrátorok és tárhely szolgáltatók, hanem üzleti partnereink szolgáltatását közvetítjük ezeken területeken, így a pénzvisszafizetési garancia a projekt költségének ránk eső részére szól, de ott 100%-os.

A domain és tárhely vásárlása után azokat továbbra is tudod használni saját céljaidra, így nem veszik el az a pénz sem.

Amikor a szolgáltatást indítottuk, akkor a Forint árfolyamának rendkívüli hullámzását tapasztalhattuk.

Volt egy elképzelt fix árunk, amit kérni szerettünk volna a munkánkért cserébe, de tudni érdemes, hogy a munkánkhoz több olyan kiegészítő szolgáltatást is igénybe veszünk, amit nekünk külföldi devizanemben számláznak le.

Az elképzelt fix árunk így szinte naponta változhatott. Ennek kiküszöbölésére és, hogy az ügyfeleink felé a kommunikációnk egységes legyen, az Eurós árakat tettük közzé, amit már fix árként tudunk kommunikálni.

Csak ha így szeretnéd. A megrendeléskor érvényes Euró árfolyamot vesszük alapul a forintos díjbekérő kiállításához, de ha Eurós bizonylatot szeretnél kapni, kérjük, hogy a megrendeléskor az űrlap megjegyzés rovatában tüntesd ezt fel. Köszönjük!

Köszönjük a kérdésedet, igen! Az oldal láblécében a „Szövegírás (helyetted)” menüpontban találsz erről bővebb információkat.

Ha nagyobb megjelenésben gondolkodsz, és ehhez további szolgáltatásokat vennél igénybe, úgy az alábbi témákban tudunk még Neked segíteni:

 • Keresőoptimalizálás (SEO)
 • Hirdetéskezelés
 • Közösségi oldal tartalmak készítése
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • YouTube
  • TikTok
 • Szövegírás
 • Grafikai munka
 • Egyedi programozói feladatok ellátása

Mint az ajánlatunkban láthattad,több, mint 47.000,- EUR értékű szolgáltatást adunk éves szinten 1.899,- 2.999,- EUR érték közötti áron szolgáltatáscsomagtól függően.

A lehető legalacsonyabb díjakat hoztuk ki, így ezt inkább személyesen beszéljük meg. Nem lehetetlen, de látnunk kellene, hogy miről szól a projekted.

Talán nem válaszoltunk még meg mindent...

Esetleg van még kérdésed?

Tedd fel itt az űrlapot kitöltve, és „postafordultával” küldjük a választ!

CAPTCHA image

Segít nekünk a spam üzenetek szűrésében. Köszönjük!

Valami nagyobban gondolkozol?

Jó az, amit ajánlunk, de grandiózusabb elképzeléseid vannak?

Nem titok, kerestek meg már minket portálrendszerek fejlesztési igényével is, és sikeres együttműködés lett a vége.

Ha szegmentáltan, több témában különálló Brand nevek alatt futtatnád oldalaid és pont ilyen segítséget keresel, amit a Bloggergyár ajánl, keress meg minket és beszéljünk személyesen.

Rólunk

A blogírás egy fantasztikus lehetőséget ad rá, hogy egyszerűen megmutathasd másoknak mindazt, amitől te Te vagy.

Mi pedig MINDENT biztosítunk hozzá, hogy Te csak írj!

Hírlevél

Bloggergyar.hu | Minden Jog Fenntartva!